SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

EROL MÜTERCİMLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

EROL MÜTERCİMLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!
Bu haber 11 Eylül 2020 - 11:49 'de eklendi ve 177 views kez görüntülendi.

EROL MÜTERCİMLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Merzifon İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MİMDER), bir televizyon programında imam hatipliler hakkındaki sözleri dolayısıyla yazar Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.
Merzifon Adalet Sarayı önünde bir araya gelen Merzifon İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği yönetimi ve üyeleri hem dernek olarak hem de bireysel olarak Mütercimler hakkında suç duyurusu gerçekleştirdi.
“Kamu davası açılmasını talep ediyoruz”
MİMDER Başkanı Ali Talha Demir burada yaptığı açıklamada, “Bir televizyon kanalında imam hatiplilere hakaret ve iftira atan Erol Mütercimler hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’, ‘hakaret yoluyla halkın bir kesimini aşağılama’ fiillerinden suç duyurusunda bulunuyoruz. Bu haddi aşan davranışından dolayı kamu davası açılmasını talep ediyoruz” dedi.
Tüm imam hatiplileri suç duyurusunda bulmaya davet eden Demir, imam hatiplilere yönelik iftiralar ve mesnetsiz iddialar, aşağılayıcı-küçük düşürücü ifadelerin sadece bir camiayı değil Türkiye’yi, 83 milyonluk Türkiye’yi, birlik ve dirliğimi hedef aldığını iddia etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA